Afbeelding

Frappant uniek restaurant in Vorden

-

Vorden - Eind april openden Jurre Snippe en Dorry Budding de deuren van het voormalig pand 'Olde Lettink', dat toen al een jaar leegstond, en startten hun restaurant 'Frappant eten en drinken'. Frappant is een uniek concept in Vorden, waar smaaksensatie, verse huisgemaakte producten en een eerlijke keuken voorop staan.

Frappant heeft het de afgelopen periode wisselend druk gehad. Dagen zoals Hemelvaart en Pinksteren waren volle bak. Ook in de komende vakantieperiode wordt een aanloop van vakantiegangers verwacht. Tevredenheid heerst bij Jurre en Dorry, terugkijkend op de afgelopen periode. "Ook voor ons is het runnen van een eigen restaurant nieuw, ondanks de ruim 30 jaar ervaring van Jurre als chef-kok. Zelf heb ik in een grijs verleden een korte tijd in een horecaonderneming gestaan, ik heb dus weinig ervaring ", aldus Dorry.

Ontwikkeling
Het restaurant is nog volop in ontwikkeling. Het terras oogt vrolijk en is af. Binnen in het restaurant moet nog het een en ander gebeuren. "Met de gastenkamer (het oude cafetariagedeelte) willen we nog iets gaan doen, in de winter bijvoorbeeld amusement voor de jeugd", vertelt Jurre. Ook het restaurantgedeelte binnen moet nog worden aangepakt, echter heeft de gastenkamer de eerste prioriteit.

Uniek
Dat Frappant een uniek restaurant is merk je aan veel dingen. Het waterproject "Stop Proverty", waarmee geld wordt ingezameld voor waterputten in India, is er één van. Ook wil men gaan starten met een haal- en brengservice voor senioren en anderen die slecht ter been zijn. "Deze mensen willen we een leuke avond bezorgen, een haal- en brengservice is het minste wat we kunnen doen".

Per 1 juli is Frappant op vrijdagavond gestart met een Indiase avond voor de maanden juli en augustus. Dorry vertelt enthousiast: "Wij zijn zelf een aantal keren in India geweest en zijn verliefd geworden op de Indiase keuken, Jurre heeft zelfs kookcursussen in India gevolgd. Daarom willen wij de gasten kennis laten maken met deze prachtige en veelzijdige gerechten. Zo kunnen de gasten voor een vast bedrag genieten van een Indiaas buffet". Uiteraard is à la carte ook gewoon mogelijk.

Frappant is de komende zomermaanden elke dag geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Wilt u graag een thema-avond bijwonen, dan is reserveren vooraf gewenst.


0575 473 973
info@frappantetenendrinken.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant