Middels het doorknippen van het lintje werd de kapsalon officieel geopend. Foto: Bernadet te Velthuis
Middels het doorknippen van het lintje werd de kapsalon officieel geopend. Foto: Bernadet te Velthuis

'Daan' wordt verrast met officiële opening kapsalon

Algemeen

VORDEN – Een officiële opening hoefde voor haar niet. Daniëlle van Emous, de eigenaresse van de nieuwe kapsalon Pure Hair by Daan, dacht afgelopen donderdag 1 december 'gewoon' aan haar eerste werkdag te beginnen. Maar daar staken familie en vrienden toch even een stokje, of eigenlijk een lintje, voor. Naast de boog met ballonnen in de kleuren van het logo, wachtten zij haar 's ochtends op en werd, met het door Daniëlle doorknippen van het lintje, de kapsalon alsnog officieel geopend.

Door Bernadet te Velthuis

Met partner en kinderen arriveerde Daniëlle van Emous om 08.30 uur aan de Dorpsstraat 30, toen het onraad wat ze eerder al rook bevestigd werd. 'Je bent toch niks van plan he?' had ze vlak daarvoor nog aan haar partner Erwin Wagenvoort gevraagd, die natuurlijk in alle toonaarden ontkende. Van Emous:"Ik stond om kwart over acht al klaar om te gaan, bovendien moesten de kinderen naar school, en ik dacht alleen maar 'waar wachten we nog op, we moeten nu echt gaan!'".

Blij verrast was ze toen ze aankwam en na het doorknippen van het lintje gefeliciteerd werd door het gezelschap, inclusief stagiaire Carmen Vliem en eigenaresse van het pand Marianne van der Voort. In de kapsalon werd ze vervolgens verwend met diverse cadeaus. Onder het genot van een kop koffie werd nog even verder gekletst voordat familie en vrienden afscheid namen en het dan toch echt tijd was voor de eerste knipbeurt.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, zie de website.


www.purehairbydaan.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord