Grote diversiteit standhouders op Medler Lente Fair

Algemeen

MEDLER - De Oranjecommissie organiseert op zondag 26 maart de zesde editie van de Medler Lente Fair. Ook dit jaar heeft Elweco-Medo haar terrein en gebouwen aan de Onsteinseweg 2 in Vorden weer beschikbaar gesteld voor deze activiteit. De fair is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang en het parkeren is gratis.

Tal van ondernemers, verenigingen en hobbyisten zullen op deze dag hun producten tonen en verkopen. Daarnaast is er een grote sortering tweedehands kleding voor kinderen en volwassenen, speelgoed, boeken en klein antiek. De rommelmarkt is in het beheer van de Oranjecommissie, daarnaast zullen nog zo'n veertig standhouders aanwezig zijn. Zo zijn er verschillende verenigingen en goede doelen, verschillende stands in groenvoorziening en bloemsierkunst, stands voor het onderhoud en inrichting van gebouwen, smidswerk, loonwerk, oude tractoren, maar ook verschillende stands waar wat te proeven valt.

Naast de schapen en lammeren, zal ook de PKV weer aanwezig zijn met vele kippen, konijnen, en de marmotten-baan. Verder is er voor de kinderen een springkussen en een knutselhoek. De organisatie kan bij mindere weersomstandigheden nagenoeg alle standhouders een overdekte plaats bieden.


www.medlerlentefair.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant