Het was vorig jaar een drukte van belang tijdens de eerste Vordense Dorpskwis. Foto: PR

Het was vorig jaar een drukte van belang tijdens de eerste Vordense Dorpskwis. Foto: PR  

Tweede Vordense Dorpskwis wordt nog spannender en uitdagender

Maatschappij

Oranjevereniging organiseert volgend jaar tweede editie

Door Jan Hendriksen

VORDEN - Na het grote succes vorig jaar organiseert Oranjevereniging Vorden volgend jaar de tweede editie van de Vordense Dorpkwis. Deze wordt gehouden op zaterdagavond 5 april, zo maakte de Oranjevereniging afgelopen zaterdag bekend op de uitermate succesvol verlopen Koningsdag.

Na het overweldigende succes van de Dorpskwis 2023 laat de vernieuwde organisatie bestaande uit Michiel Barink, Ronald Boot, Frank Tolkamp en Kay van Daatselaar weten dat de Dorpskwis 2025 nog spannender en uitdagender wordt. Wat kunnen de deelnemende teams volgend jaar verwachten? Een avond vol intrigerende vragen, puzzels en raadsels die de hersenen op scherp zetten. Samenwerken met vrienden, buren en familie om de antwoorden te vinden. Een kans om de dorpskennis te testen en te laten zien dat zij de slimste Vordenaren zijn. En natuurlijk, geweldige prijzen voor de winnaars.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf heden tot en met woensdag 31 juli. Wacht niet te lang, want vol = vol. En de deelnemende teams moeten al dit jaar aan de bak want de eerste punten zijn te verdienen op zondag 28 juli, tijdens de Vordense Zomerfeesten.
Teams moeten bestaan uit minimaal acht personen. De knappe koppen kunnen zich met een originele teamnaam aanmelden op de website van Oranjeverenging Vorden. De deelname kost 35 euro per team. Dus, werk aan de winkel. Stof de encyclopedie af, bezoek het Vordens archief en bereid je voor op een avond vol plezier en uitdagingen.


www.ovvorden.nl/dorpskwis

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant