'Uut in 't Kulturhus' met Boh Foi Toch. Foto: PR
'Uut in 't Kulturhus' met Boh Foi Toch. Foto: PR

Uit in 't Kulturhus met S.H.U.R.T. en Boh Foi Toch

VORDEN - Boh Foi Toch staat op zaterdagavond 28 oktober voor de tweede keer in het Kulturhus te Vorden. Eigenlijk zelfs al voor de derde keer maar de eerste keer was op het jubileumfeest van Jonge Gelre Vorden Warnsveld.

Boh Foi Toch
Die eerste keer op het podium van het Kulturhus beviel zo goed dat het weinig moeite koste de band over te halen vaker een optreden te verzorgen.

Waar Boh Foi Toch verschijnt ontstaat een gezellig feestje aangezwengeld door de aanstekelijke muzieksoorten bestaand uit cajun, zydeco, Tex-Mex en een vleugje rock en roll. Zingend in het Achterhoeks dialect voelt het bij ieder optreden als thuiskomen. Dit werd ook bewezen tijdens de Zwarte Cross waarbij de band het publiek mocht opwarmen voor de laatste festivaldag. Wie het publiek daar wakker weet te krijgen, zal geen probleem hebben om het publiek wakker te houden en met de voetjes van de vloer te krijgen in Vorden. Dus onder het moto 'uut in 't Kulturhus' staat Boh Foi Toch zaterdagavond 28 oktober op het podium.

Kaarten kosten 10 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Vorden of het Kulturhus Vorden, beiden aan de Raadhuisstraat. Kijk voor meer informatie op de website.

S.H.U.R.T.
Voor echte rock 'n roll staat zaterdagavond 21 oktober rock-pop coverband S.H.U.R.T. voor de tweede keer op het podium. Naast bekende klassiekers van hun rockhelden, werpt de band zich op als vertaler van pop-nummers, echter overgoten met een zeer vette S.H.U.R.T. saus. Denk dan onder andere aan Adèle, Cindy Lauper, Pink Floyd, Donna Summer, Chris Isaac, Dusty Springfield, Armin van Buren, enzovoort.
Alweer een avond 'uut in 't Kulturhus'. Op deze avond staan de deuren open voor publiek, maar let wel: vol=vol.


www.kulturhusvorden.nl

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>