Marise den Bakker, hier begeleid door Jeshja van Noort. Foto: Patrick Riethorst
Marise den Bakker, hier begeleid door Jeshja van Noort. Foto: Patrick Riethorst

Theater Onder de Molen sluit najaarsprogramma in kerstsferen af

Algemeen

VORDEN/LINDE - Theater Onder de Molen sluit het najaarsprogramma dit jaar op bijzondere wijze af. Voor het eerst in de geschiedenis wordt naast het theaterprogramma een zogenaamde 'Christmas Special' gepresenteerd, waarbij het theater aandacht besteedt aan de kerst. De bezoekers kunnen genieten van muziek, zang en kerstverhalen. De molen is in een gezellige kerstsfeer gehuld en naast het doorlopende culturele programma zijn heerlijke hapjes en drankjes te koop.

Er zijn diverse artiesten en kraampjes, de Christmas Carols Singers, kinderzang, een chocoladewagen, Smit Wijnhandel met wijn en menu-suggesties, een kerstverhalenverteller, Puur Natuur met een kraam, glühwein van wijnhandel Smit en worstenbroodjes van de molen te koop. Tot slot blazen de 'Reurlse Midwinterhoarn Blaozers' op geregelde tijden de midwinterhoorn. Bij mooi droog weer staan de vuurkorven buiten en treden daar de Christmas Carol Singers op.

De artiesten treden gedurende de dag meerdere keren op. De deelnemende artiesten zijn: Duo Een en Ander (Eric Knoef en Anita Oldenhave), Marise den Bakker, Derk Jan Terpstra, Johan Eppink, Herman Haan, kinderkoor Sterrekoor en het koor en de Carol Singers van Enjoy.

De toegangsprijs is 5 euro, exclusief consumpties. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Kaarten kunnen via de website worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht. Op de website staat het volledige programma van het theater.


www.theateronderdemolen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant