Vordense reisspecialist adviseert over rondtrekken in verre oorden

Tiny Koning tijdens een van haar reizen in Botswana. Foto:PR
Tiny Koning tijdens een van haar reizen in Botswana. Foto:PR

VORDEN - Het zal je werk maar zijn, de wereld over reizen om de meest bijzondere plekken te bezoeken. Van toeristische trekpleisters tot ongerepte natuur; Tiny Koning uit Vorden weet ook de pareltjes buiten de gebaande paden te vinden. Als zelfstandig reisspecialist, werkzaam vanuit haar huis aan de Schuttestraat, weet ze haar klanten alle ins en outs te vertellen over veel door haar bezochte landen, om de meest passende reis samen te stellen. Haar specialiteit: op maat gemaakte verre reizen. Maar ze kan zich ook heel goed vinden in door touroperators reeds samengestelde reizen en met veel plezier helpt ze haar klanten hieruit een keuze te maken.

Door Bernadet te Velthuis

Wie een rondreis in bijvoorbeeld Azië, Afrika, Noord- of Zuid-Amerika of het verre Australië overweegt, is bij Tiny Koning aan het juiste adres. Door haar vele reiservaringen en opgedane kennis tijdens haar reizen, weet ze er alles over te vertellen. Zeer recent bezocht ze nog het mystieke Japan.

Na 25 jaar volop ervaring te hebben opgedaan in de reisbranche, besloot Tiny 12 jaar geleden voor zichzelf te beginnen. Ze sloot zich als zelfstandig reisspecialist aan bij Travel Counsellors Nederland, een overkoepelende organisatie van reisprofessionals. En nog iedere dag voelt het voor haar als een voorrecht dat ze dit mag doen. "Ik heb van mijn nieuwsgierigheid naar de wereld mijn werk kunnen maken. Voor mij is het dan ook geen beroep, maar een manier van leven", zo vertelt de reislustige Tiny. Vlak voor het plaatsvinden van dit interview kreeg Tiny een mail van één van haar leveranciers met de boodschap dat ze binnenkort mag afreizen naar Ladakh en Kashmir in het uiterste noorden van India. "Ongelooflijk, ik ben er nog steeds helemaal beduusd van", zo vertelt ze enthousiast.

Van plan om naar een ver oord af te reizen en advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via telefoon en mail. Voor meer informatie, waaronder de ervaringen van anderen, neem dan een kijkje op de website.


0575-559090

tiny@travelcounsellors.nl

www.travelcounsellors.nl/tiny

reageer als eerste
Meer berichten