Dash dames 4. Foto: PR
Dash dames 4. Foto: PR

Dash dames 4 kampioen

VORDEN - Zaterdag 7 april was een spannende dag voor Dash dames 4. Al geruime tijd waren zij de koplopers in de tweede klasse. Na een belangrijke wedstrijd verloren te hebben, bleek dat zij zaterdag drie sets nodig hadden om het kampioenschap binnen te halen. Dash speelde tegen DVO in Hengelo. De nummer 2 in de competitie. De eerste ontmoeting tussen de twee partijen werd met een klinkende overwinning van 4-0 gewonnen door Dash. De vraag heerste: kunnen de meiden dit nog een keer?

Het begin van de eerste set ging gelijk op en de spanning was bij zowel Dash als DVO voelbaar. Dash was de eerste set de sterkere partij en won met 25-18. Het spel in de tweede set was beter en leek DVO de strijd al een beetje opgegeven te hebben. Ook deze set bleek Dash de betere partij en werd er met 25-16 gewonnen. Nog 1 set was er nodig om het kampioenschap binnen te halen en dat deden de dames uit Vorden met gemak. 25-15 was de stand van de winnende set.

Het kampioenschap werd in het veld met een klein feestje gevierd. De felicitaties en een aardigheidje van DVO werden is ontvangst genomen, waarna het tijd was voor de laatste set. Qua spel verliep de vierde set wat moeizamer. De concentratie was vervangen door blijdschap en opluchting. Maar met 25-22 werd ook deze gewonnen en konden de dames echt feest vieren. Dash dames 4 bedankt alle supporters voor hun steun, enthousiasme en aanmoedigen.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten