Siebren en Marloes stappen in de zomercarrousel van Theater onder de Molen. Foto: PR
Siebren en Marloes stappen in de zomercarrousel van Theater onder de Molen. Foto: PR

Muzikaal zomercarrousel met Siebren, Marloes en Jurriaan

Algemeen

VORDEN/LINDE – In het Theater onder de Molen worden op acht woensdagavonden deze zomer voorstellingen gegeven tijdens de zomercaroussel. Op woensdag 11 juli treden Jurriaan Boerstoel en Siebren en Marloes op.

Siebren en Marloes zijn twee muzikanten die ongeveer twee jaar geleden een duo zijn gaan vormen. Siebren speelt akoestische (en elektrische) gitaar en studeert hier ook voor aan het conservatorium in Arnhem. Marloes zingt al sinds kleins af aan en heeft nu een aantal jaar zangles. Het repertoire is erg breed, zij spelen van Stevie Wonder tot Ed Sheeran maar ook Nederlandstalige nummers van bijvoorbeeld de band Bløf. De nummers uit hun repertoire vormen vooral mooie luistermuziek maar ook de nodige swing.
Jurriaan Boerstoel komt uit Vorden en is eigenlijk licht- en geluidstechnicus, maar ook muzikaal opgeleid. Deze pianist zal na de pauze de avond muzikaal beëindigen met zijn vaak verrassende muzikale keuzes.

Deze voorstelling is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro. Tijdens de zomercaroussel is het eerste kopje koffie met een stukje van de zelfgebakken zogenoemde 'molenkoek' gratis. Reserveren kan via de website.
Voor bewoners van De Wehme bestaat dit jaar de mogelijkheid om gehaald en gebracht worden; hiervoor intekenen kan in de eetzaal.

Jurriaan Boetstoel stapt in de zomercarrousel van Theater onder de Molen. Foto: PR
Siebren en Marloes stappen in de zomercarrousel van Theater onder de Molen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant