Ondernemers 't Werkveld presenteren ideeën voor duurzame toekomst

Algemeen

VORDEN – Op donderdag 20 september is het bedrijf SVT Nederland gastheer van de bijeenkomst 'Versterking en verduurzaming 't Werkveld', aan de Industrieweg 9 te Vorden. Ondernemers en belangstellenden krijgen dan een inkijkje in de ideeën van ondernemers om 't Werkveld toekomstbestendig te maken en worden uitgenodigd mee te doen.

De bijeenkomst start om 15.00 uur en bevat presentaties van SVT Nederland, wethouder Buunk van Bronckhorst en 'verbeterteams' die ondernemers van het Werkveld, studenten van de HAN en medewerkers van de gemeente met elkaar vormen. Vanaf 17.30 uur is er een hapje en een drankje en kan er onderling genetwerkt worden.

Toekomstbestendig
't Werkveld is een bedrijventerrein in Vorden waar de eerste steen in de jaren '50 van de vorige eeuw is gelegd. De huidige bedrijven op het terrein willen samen met de gemeente Bronckhorst investeren om 't Werkveld ook in de toekomst interessant te houden als vestigingsplaats voor ondernemende en innovatieve organisaties. Zij zetten in op onderlinge samenwerking, duurzame bedrijfsvoering energiebesparende en energie-opwekkende maatregelen, bereikbaarheid en werkomgeving.

Helikopter rondvlucht
Tijdens de bijeenkomst bij SVT presenteren de samenwerkende partijen hun ideeën en vragen bezoekers nadrukkelijk om deze aan te vullen. Bedrijven die al een duurzaamheidscheck hebben laten uitvoeren, vertellen wat dit hun heeft gekost en gebracht.

SVT laat met helikopter vluchten 't Werkveld vanuit de lucht zien

Gastheer SVT laat met helikopter rondvluchten boven Vorden zien hoe aantrekkelijk 't Werkveld als vestigingsplaats is. Economiewethouder Willem Buunk van Bronckhorst vertelt over de economische ambities van de gemeente en de meerwaarde van onderlinge samenwerking op bedrijventerreinen. Ondernemers, studenten van de HAN en de gemeente Bronckhorst presenteren tot slot hun plannen verdeeld over vier thema's: Profilering, Energie, Keurmerk Veilig Ondernemen en Communicatie, Kennisdeling & Bewustwording.

Een ieder is welkom op deze enerverende middag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant