Niek Demmers en ouders Niek en Jennie te midden van het team binnendienst. Foto: Bernadet te Velthuis
Niek Demmers en ouders Niek en Jennie te midden van het team binnendienst. Foto: Bernadet te Velthuis (Foto: )

Slaapkamerweb al 35 jaar dé specialist in slaapkamers

ZUTPHEN – Slaapkamerweb in Zutphen viert op 27 september haar vijfendertigste verjaardag. Wat begon als naam van de tien jaar geleden gelanceerde webshop van de toenmalige 'Demmers slaapkamerspeciaalzaak' aan de Laarstraat, is sinds de overname op 1 januari 2017 veranderd in de bedrijfsnaam. Slaapkamerweb, gespecialiseerd in slaapkamermeubilair en toebehoren, is in de afgelopen vijf jaar vervijfvoudigd en bestaat tegenwoordig uit een grote toonzaal van 500 vierkante meter met magazijn aan de Loskade 4 in Zutphen. En als het aan directeur Niek Demmers (37) ligt, de derde generatie aan het roer, blijft het daar niet bij: "Ik zie nog voldoende groeimogelijkheden".

Door Bernadet te Velthuis

Een echt familiebedrijf, dat is Slaapkamerweb. Was opa Demmers in de jaren 70 al de eigenlijke grondlegger met een beddenwinkel in Apeldoorn, de telling van het huidig te vieren jubileum is in 1983 begonnen met Demmers slaapkamerspeciaalzaak in Zutphen van ouders Niek (66) en Jennie (62). De winkel verhuisde door de jaren heen van Laarstraat 53 naar 23 en vertrok in 2010 vanuit de binnenstad naar de Hekkehorst 30 (industrieterrein Revelhorst) mede om de bereikbaarheid te vergroten. Drie jaar geleden werd vanwege de groei het bedrijfspand aan de Loskade betrokken, waar nu huidig directeur Niek jr. de zaak runt. En dat doet hij niet alleen, want naast dat pa en ma nog steeds werkzaam zijn in het bedrijf, draait ook vriendin Carolien volop mee.

Bij Slaapkamerweb(.nl) kan men terecht voor kasten, bedden, matrassen, bedbodems en beddengoed. Service en kwaliteit staan bij Slaapkamerweb hoog in het vaandel. Voor een goed advies voor het beste slaapcomfort staat het team dan ook altijd klaar, zowel digitaal als in de showroom. Naast gratis bezorging en montage, wordt ook het verpakkingsmateriaal afgevoerd. Het papier, plastic en piepschuim wordt vervolgens in de eigen 'afvalstraat' volledig gerecycled voor hergebruik. Niek Demmers: "Natuurlijk om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, maar ik vind het ook onze maatschappelijke verantwoording om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden".

Daarnaast is hij continue bezig met het optimaliseren van de webshop. Naast een uitgebreid assortiment, zijn er vele tools waarmee klanten zelf hun producten volledig naar wens kunnen samenstellen. Ondanks de beoordeling van een 9,8 uit 10 van bijna 600 klantbeoordelingen, kan het volgens Niek Demmers nog altijd beter. "Bovendien vind ik het leuk om te doen. Je wil tenslotte je klanten toch altijd het beste bieden".

Jubileumaanbiedingen
Natuurlijk laat Slaapkamerweb de verjaardag niet zomaar voorbijgaan en trakteert daarom tien dagen lang haar klanten op diverse jubileumaanbiedingen (zie de speciale bijlage deze week bij Contact Bronckhorst-Noord). Naast hoge kortingen op uiteenlopende producten uit het assortiment, ontvangt men bij aankoop van een boxspring ook een gratis 32 inch Full HD tv.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op of kom eens een kijkje nemen in de ruime showroom aan de Loskade 4. Parkeren is gratis. En naast ruime tijd en aandacht voor u als klant, staat ook de koffie altijd klaar.


0575 - 51 41 49

info@slaapkamerweb.nl

www.slaapkamerweb.nl

Meer berichten