Advertorial

Het basic T-shirt en onderbroeken merk Garage

Garage basics. Garage basics is een relatief jong merk voor ondermode voor mannen. Het merk is gestart in 2009 en richt zich op de ondermode voor mannen en vrouwen. Het merk kenmerkt zich aan de iets langere t-shirts. Naast het merk Garage zijn er ook andere merken die langere T-shirts verkopen. Bijvoorbeeld het Amsterdamse merk ShirtsofCotton. De Garage shirts worden vaak onder het overhemd gedragen, maar toch dragen ook veel mannen het T-shirt zonder het overhemd. Het T-shirt is multifunctioneel. Benieuwd naar de verschillende lijnen en halzen van Garage? Lees dan snel verder

De twee lijnen van Garage basics

Garage basics heeft twee lijnen.

  • De Tshirt-lijn: zoals bovengenoemd is de T-shirt lijn van Garage uniek. De T-shirts zijn net wat langer gemaakt waardoor ze ideaal zijn voor de langere man als ondershirt. Niets is zo vervelend dat het T-shirt omhoog kruipt en dat je hem constant in je broek aan het stoppen bent.
  • De Boxerlijn: de boxer lijn betreffen zoals de naam al suggereert de boxershorts van het merk Garage. De boxershorts zijn gemaakt van elastaan en katoen. Het elastaan zorgt ervoor dat er wat stretch in de boxershorts zit. Daarnaast zijn de boxershort te herkennen aan de kenmerkende 'garage' band. Op de band van de onderbroek staat garag

soorten halzen van Garage

Tegenwoordig hebben T-shirts verschillende halzen. Garage heeft T-shirts met ronde halzen (ook wel crew-neck of O-neck genoemd), V-halzen in verschillende variaties (kleine V-hals, diepe V-hals en hele diepe V-hals) en T-shirts met knoopjes (ook wel Henley T-shirts). Garage heeft ze allemaal.

  • De ronde halzen van Garage: de ronde hals Tshirts van Garage zijn het meest bekend. Deze t-shirts zijn het meest gangbaar. T-shirts met een ronde hals kan je zowel zakelijk onder het overhemd dragen als casual. Bij de ronde halzen van Garage hebben ze speciaal gelet op de ronding van de hals. Deze is net wat groter gemaakt zodat de het mooi overloopt naar de schouders.
  • De Vhalzen van Garage: de V-halzen van Garage zijn zeer geschikt als ondershirt voor onder het overhemd. Met een V-hals t-shirts van Garage kan je het bovenste knoopje van het overhemd open doen zonder dat je het T-shirt ziet.
  • De Tshirts met knoopjes van Garage: deze T-shirts van Garage hebben een speciale naam gekregen. De T-shirts met knoopjes heten bij Garage 'Serafino'. Wat veel mensen niet weten is dat T-shirts met knoopjes eigenlijk 'henley T-shirts' heten

Garage basics online

Mocht je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd zijn in de 'basics van garage'? Kijk dan eens op de website van overhemden.com. De mooiste Garage T-shirts vind je daar. Heb je naast basics ook nog andere kleding nodig? Klik dan door op de website. Naast basics verkopen ze ook overhemden, polo's en andere heren accessoires.

Meer berichten