Reind Krijt (l) overhandigt Daniëlle van Emous een bos bloemen als dank voor de sponsoring. Foto: PR
Reind Krijt (l) overhandigt Daniëlle van Emous een bos bloemen als dank voor de sponsoring. Foto: PR (Foto: )

Nieuwe shirtsponsor 'Pure Hair' voor MO15-1

Winst Vorden 1 en Vrouwen 1

VORDEN - Maandag 22 oktober heeft Daniëlle van Emous van Pure Hair haarverzorging nieuwe shirts uitgereikt aan de dames van ST. Vorden-Socïi MO15. Daniëlle ontving van de sponsorcommissie van v.v. Vorden, in de persoon van Reind Krijt, een fraaie bos bloemen en zij wenste daarbij het team ST. Vorden-Socïi MO15 veel succes en sportief plezier met het aankomende seizoen.

Vorden 1 heeft afgelopen zondagmiddag de streekderby tegen Warnsveldse Boys met 2-3 gewonnen. Warnsveldse Boys 1 begon sterker dan Vorden 1 in deze streekderby in de tweede klasse I. Nadat Robin Verstege al eens in een 1 op 1 duel zich de meerdere had getoond, was het in de 22ste minuut toch raak voor de thuisclub. Vorden nam daarna het initiatief over en won vooral de slag op het middenveld met uitblinker Roy Böhmer. In de 35ste minuut wachtte Koen Oosterhuis erg lang en gaf daarna een prachtige steekbal op Daan Horstman die met een trekbal Roy Böhmer vond en hij rondde deze prachtige aanval af door de bal in de verre hoek te tikken.
De tweede helft werd door Warnsveldse Boys wederom goed opgepakt en in de 50e minuut was het alweer 2-1. Vorden moest haar rug opnieuw rechten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Ook in deze fase werd de slag op het middenveld gewonnen en nu was naast Roy Böhmer ook Koen Oosterhuis erg sterk aan het voetballen. De 2-2 kwam na een goede lage voorzet van rechts en Frank Hiddink kon zijn eerste competitiedoelpunt van dit seizoen aantekenen. Vorden ging vol voor de winst en in de 84e minuut schoot Tom klein Kranenbarg in de rebound raak: 2-3.

Vrouwen 1 won met 0-10 van Wolfersveen in Stadion de Stikke Bocht (Wolfersveen). Doelpunten makers waren Marée Oplaat (5),Dionne Bouwmeester (2), Lynn Hartman, Tara Pierik en Sarah van Dijk.

Meer berichten