15e Toerismebeurs Niederrhein in beurs- en congrescentrum Messe Kalkar
15e Toerismebeurs Niederrhein in beurs- en congrescentrum Messe Kalkar

Op 2 en 3 februari Toerismebeurs Niederrhein in beurs- en congrescentrum Messe Kalkar

2019 kunnen alle reisliefhebbers en actieve vakantiegangers genieten van de 15e Toerismebeurs Niederrhein in beurs- en congrescentrum Messe Kalkar. De beurs biedt enorm veel ruimte om nieuwe en spannende vakantiebestemmingen te ontdekken, dagtochten te plannen en geweldige vrijetijdsideeën op te doen.

De focus van de beurs ligt op outdoor-activiteiten zoals wandelen en fietsen. Ontdek de mooiste en meest grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes van Duitsland en omgeving. Duitsland en ook Nederland zijn erg populair bij toeristen vanwege de korte reisroutes en de gevarieerde landschappen. Op de circa 150 aanwezige stands van exposanten ontvangt u deskundig advies, informatiemateriaal en inside-tips.

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van vele activiteiten voor jong en oud. Deze bieden de bezoekers direct ter plaatse de mogelijkheid om (actief) deel te nemen of een goede indruk te krijgen. Van de Jump-Area tot de Piratenschool ... alles draait om BELEVING!
Na een wandeling door de beurshal kunt u ontspannen plaatsnemen in ons sfeervolle eetcafé. Genieten van een gezellig en betaalbaar dagje uit met uw hele familie? Kom dan naar de Tourismebeurs in beurs- en congrescentrum Messe Kalkar.

Beursinformatie:

  • 15e Toerismebeurs Niederrhein
  • Zaterdag 2 februari & zondag 3 februari 2019
  • Van 10:00 tot 18:00 uur
  • Beurs- en congrescentrum Messe Kalkar (op het terrein van Wunderland Kalkar) Griether Str. 110-120, 47546 Kalkar
  • Entree: Dagkaart volwassene €6,00
  • Kinderen t/m 12 jaar gratis entree

Dit artikel wordt u aangeboden door Messe Kalkar. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden