Boh Foi Toch. Foto: PR
Boh Foi Toch. Foto: PR (Foto: )

Boh Foi Toch komt feestje bouwen in Kulturhus

VORDEN - De Achterhoekse band Boh Foi Toch staat er om bekend dat elk optreden een gezellige boel wordt. Zaterdagavond 26 januari staan ze op het podium van het Vordense Kulturhus om daar een feestje te komen bouwen.

De goede sfeer ontstaat al direct als Hans Keuper de eerste tonen uit zijn 'monika' laat klinken. De aanstekelijke muziek die de band speelt is een mix van cajun, zydeco en Tex-Mex, met daarbij de herkenbare teksten in liedjes als, 'Vrouw Begeerdink', 'Beernd Van Kuperi-j' en 'Deerntjen van de modesjo'. En dat alles in het Achterhoeks. De band speelt al bijna dertig jaar voor jong en oud. De jongeren staan vooraan en brullen nummers luidkeels mee, de wat oudere fan zorgt ervoor dat hij wat uit de decibellengevarenzone staat en geniet met een gezellig drankje. Op het podium gaat Boh Foi Toch er voor honderd procent voor: Kemper knettert, Mali shuffelt, Te Molder dreunt en Keuper trekt en duwt zich te barsten. De geheel eigen manier van presenteren van Hans Keuper maakt dat elk optreden van deze vier Achterhoekers een bijzondere gebeurtenis wordt.

Kaarten zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar bij Bruna of bij het Kulturhus aan de Raadhuisstraat in Vorden. Bestellen kan per email.


info@dorpscentrumvorden.nl

www.kulturhusvorden.nl

Meer berichten