Wim en Gonny Weenk-ter Maat gaan de samenwerking aan met Geralde Tiessink (m). Foto: PR
Wim en Gonny Weenk-ter Maat gaan de samenwerking aan met Geralde Tiessink (m). Foto: PR

Geralde Tiessink treedt toe tot VOF van Welkoop Vorden

VORDEN – Om de toekomst van Welkoop Vorden te waarborgen, hebben ondernemers Wim en Gonny Weenk-ter Maat besloten per 1 januari 2019 een samenwerking aan te gaan met hun werkneemster Geralde Tiessink. Samen hebben zij een vennootschap opgericht onder de naam Wetima VOF. Voorlopig verandert er nog niet veel, want Wim en Gonny gaan zeker nog een aantal jaren door.

23 jaar geleden, in 1996, hebben Wim en Gonny de winkel overgenomen van het tegenwoordige For Farmers. Wim was toen al geruime tijd bedrijfsleider van de Welkoop in Vorden. In al die jaren is er veel veranderd, en is Welkoop uitgegroeid tot het bloeiende bedrijf dat het nu is.

Geralde kwam in 2000 als schoolgaande vakantiehulp in dienst. Na geroken te hebben aan een opleiding in een totaal andere richting (wiskunde), is zij bij de Welkoop in vaste dienst gekomen. Intern heeft zij enkele jaren later de opleiding Filiaalmanager gevolgd. Na nog een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in de winkel, heeft Geralde een Management Leergang gevolgd. Nadat ook deze met goed gevolg was afgerond is het gesprek over de toetreding in de VOF op gang gekomen. Een positief advies naar aanleiding van een extern assessment sterken Wim en Gonny in hun overtuiging dat het een goede keuze was om Geralde te benaderen voor deze toetreding en, uiteindelijk, overname van Welkoop Vorden.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten