Vorden 1 maakt kennis met badminton. Foto: PR
Vorden 1 maakt kennis met badminton. Foto: PR (Foto: )

Voetballers Vorden 1 maken kennis met badminton

VORDEN - De omstandigheden waren er afgelopen donderdagavond niet naar om op het veld te trainen. De voetballers van het eerste team van Vorden gingen dus graag in op de uitnodiging van de badmintonvereniging om een keer te komen badmintonnen.

Er werd begonnen met een kleine training waarbij de slagen die het badminton kent werden geoefend. Ook legde badmintontrainer Hans uit dat het met het spelen belangrijk is om steeds naar je basis op het veld terug te gaan en om je racket hoog te houden. Daarna werden de voetballers gehusseld met de leden van de badmintonvereniging en werden er wedstrijdjes gespeeld. De voetballers stonden hun mannetje maar moesten wel erkennen dat badminton best lastig is en ook dat het een intensieve sport is. Er waren de nodige zweetdruppeltjes te zien. Een goede intervaltraining die kan bijdragen aan een goede tweede seizoenshelft van het vlaggenschip van de Vordense voetbalvereniging.

Ook belangstelling in badminton? Iedereen is van harte welkom om een aantal keer gratis mee te komen spelen. De speelavond van Flash Vorden is de donderdag. Om 19.45 uur wordt er begonnen met een training van een uur. Daarna is het vrij spelen tot 22.15 uur.

Meer berichten