Gerdien en Jaap Hesselink en de aanwezige ereleden van hun 35-jarige sportschool. Foto: Liesbeth Spaansen
Gerdien en Jaap Hesselink en de aanwezige ereleden van hun 35-jarige sportschool. Foto: Liesbeth Spaansen

Indoor Sport Vorden viert jubileum met benoemen van ereleden

VORDEN – Het was maandagavond 11 februari bij Indoor Sport Vorden nog drukker dan andere maandagavonden. Logisch, want de eGym circuittraining werd officieel in gebruik genomen tijdens een feestelijk moment met speciale gasten. Gerdien Hesselink had de eer het lint door te mogen knippen.

Door Liesbeth Spaansen

Jaap en Gerdien Hesselink hadden tien speciale gasten uitgenodigd. "Dit zijn tien mensen die al vanaf het begin, nu dus 35 jaar bij Indoor Sport Vorden sporten," vertelt Jaap Hesselink trots. Helaas konden Lenie Boekholt en Peter te Riele er niet bij zijn, maar Wim ten Pas, Hennie Smeitink, Erna Otten, Hermien Pelgrom, Evelien Hartemink, Ineke Bruggeman, Gerda Jolij en Marianne van der Voort wel.

"Ik moet bekennen dat ik wel een beetje nerveus ben," aldus Jaap Hesselink toen iedereen zich rond het rood-witte lint had verzameld. Hij startte met zijn vrouw Gerdien in 1985 met de sportschool en haalde van deze jaren vele herinneringen op. "Ik kan er een boek over schrijven," lacht Wim te Pas. Hilariteit was er bij de gedachte aan de strakke pakjes die toen 'in' waren tijdens de aerobiclessen.

Gerdien knipte na deze enthousiaste speech van Jaap het lint met verve door. Jaap loste een grote wens in. "Jullie krijgen een sporttas," lacht hij. De aanwezige gasten kregen daarbij ook een grote bos bloemen. Maar dat was nog niet alles; ze werden benoemd tot ereleden en kregen daarbij de toegang tot de eGym cadeau, wat met applaus werd ontvangen. Naast de informatie over deze nieuwe fitnesstoestellen was er een drankje en een hapje om het feestje te vieren.

Het nieuwe eGym is een circuittraining met acht slimme krachttoestellen. "Ze worden elektronisch aangestuurd en helemaal ingesteld op de persoon die gaat sporten. Gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht worden ingevoerd op een persoonlijke polsband," legt Jaap Hesselink uit. "Dit circuit maakt trainen effectiever, leuker en korter. Je bent twee keer per week een half uur goed bezig met het trainen van al je spieren. De hele workout duurt zo'n 30 minuten."

Indoorsport Vorden is aan de Overweg 16-18 in Vorden. Bel of mail voor informatie, of kijk op de site.


0575 - 553433
info@indoorsportvorden.nl
www.indoorsportvorden.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten