Foto:

Plaza Vorden wordt Eetwinkel Vorden

VORDEN - Plaza Vorden wordt binnenkort volledig vernieuwd en gaat verder onder de naam Eetwinkel. Bij die nieuwe naam hoort ook een nieuwe uitstraling, de zaak zal daarom verbouwd worden. De verbouwing gebeurt in twee etappes, van maandag 18 tot en met donderdag 21 maart en van maandag 25 tot en met donderdag 28 maart is de zaak gesloten. In het weekend van vrijdag 22 maart t/m zondag 24 maart is de zaak gewoon open. Begin april volgt de heropening van Eetwinkel Vorden. Xiao Chi, Armin Cai en het team ontvangen iedereen dan graag in hun nieuwe Eetwinkel.

Het voorjaar is een mooi moment voor de opening, het terras wordt namelijk uitgebreid en de buitengevel krijgt een frisse uitstraling. Ook van binnen wordt de zaak volledig verbouwd, zo komt er een nieuwe vloer, een nieuw plafond en een restyling van het meubilair. Alles wordt gemoderniseerd en volgens de stijl van nu. Men kan bij Eetwinkel Vorden terecht voor lunch, diner of een lekkere kop koffie, maar ook voor verse frites met een snack, luxe broodjes, burgers en glutenvrije snacks. Dit wordt nog verder aangevuld met frites toppings, vegetarische producten en gezonde gerechten zoals salades. Daarbij krijgt Eetwinkel Vorden een volledige nieuwe ijscorner waar softijs en milkshakes verkocht gaan worden.

Een nieuwe impuls
Xiao: "Na vijf jaar onder de vleugels van formule Plaza te hebben gewerkt, zijn we op zoek gegaan naar iets nieuws. We willen meegroeien met de tijd en de zaak een nieuwe impuls geven. Daarbij willen we graag onze vrijheid in het ondernemerschap behouden, terwijl we ondersteuning ontvangen op het gebied van onder andere lokale marketing. Eetwinkel sluit goed aan bij onze wensen en wij denken hiermee een mooie stap te maken voor de toekomst. Wat ons tevens erg aanspreekt is het contact met andere Eetwinkel ondernemers om ideeën en adviezen uit te wisselen. We zijn nog maar net binnen de groep geïntroduceerd en merken nu al dat iedereen erg behulpzaam is en dat het echt een club gepassioneerde ondernemers is."

Meer berichten