Beide routes gaan door de fraaie omgeving en over voor velen nog onbekende wegen en paden. Foto: Achterhoekfoto.nl/Johan Braakman
Beide routes gaan door de fraaie omgeving en over voor velen nog onbekende wegen en paden. Foto: Achterhoekfoto.nl/Johan Braakman (Foto: )

Familiefietstocht Wildenborch

VORDEN - Fietsliefhebbers kunnen op zondagmiddag 5 mei voor 30 of 10 kilometer de pedalen op voor een fietstocht voor het hele gezin in de Wildenborch. Die korte route is dit jaar voor het eerst toegevoegd, op verzoek van ouders met kinderen en mensen die 30 kilometer gewoon te ver vinden. Beide routes gaan door de prachtige omgeving en over voor velen nog onbekende wegen en paden.

Tijdens de lange route is er een stop waar de fietsers worden getrakteerd op koffie/thee en iets lekkers. Ook voor de deelnemers aan de korte route is er een traktatie. Deze wordt in de Kapel verstrekt. Kinderen t/m 12 jaar ontvangen daarnaast nog een extra lekkernij. Deelnemers kunnen zich op zondagmiddag 5 mei tussen 13.00 en 14.00 uur inschrijven bij de Wildenborchse Kapel aan de Kapelweg 1, Vorden. Deelname kost 4 euro per persoon en kinderen tot en met 12 jaar doen gratis mee. Bij terugkomst in de Kapel is er gelegenheid voor een gezellige nazit onder het genot van een drankje en de inmiddels bekende extra lange 'Wildenborchse' knakworsten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden