Henk Takken opent de kunst4daagse Bronckhorst met het ontsteken van een kampvuur. Foto: Liesbeth Spaansen
Henk Takken opent de kunst4daagse Bronckhorst met het ontsteken van een kampvuur. Foto: Liesbeth Spaansen

Vier dagen kunst kijken en beleven

Vier dagen lang geopend tussen 10.00 – 17.00 uur

BRONCKHORST – De dertiende Kunst4daagse Bronckhorst wordt gehouden van Hemelvaartsdag 30 mei t/m zondag 2 juni. Vier dagen lang openen tussen 10.00 – 17.00 uur vele kunstenaars, galeriehouders en (gelegenheid)kunstlocaties hun poorten voor een breed publiek.

Door Liesbeth Spaansen

Tijdens de kunst4daagse kan kennis gemaakt worden met verschillende amateur- en professionele kunstenaars. Zij ontvangen iedereen gastvrij en gaan graag in gesprek over hun werk. Bij de deelnemers is de kunst4daagse-brochure beschikbaar waar een overzicht van alle deelnemende kunstenaars en een impressie van hun werk staat vermeld. In het hart van de brochure is een overzichtskaart en er zijn afzonderlijke routekaarten afgedrukt die de weg wijzen langs de deelnemers en hun grote verscheidenheid aan kunstwerken.

Deelnemers ontmoetten elkaar voorafgaand aan de kunst4daagse tijdens de opening op woensdag 29 mei bij Wijngoed Kranenburg. Het begon om 19.00 uur, voor een drankje en hapje werd gezorgd. Deze avond stond in het teken van verbinden en beleven, ofwel kennis maken, elkaar ontmoeten, uitwisselen van ervaringen met andere exposanten in een ontspannen sfeer. Henk Takken van wijngoed Kranenburg opende de kunst4daagse Bronckhorst met het ontsteken van een kampvuur, waarna Han van Oosterbos iedereen welkom heette.

Op het terras vertelde Henk Takken over de kunst van het wijn maken. Het geheel werd muzikaal omlijst door gitarist en chansonzanger Arnold Slaghek.


Kunst4daagsebronckhorst.nl

Meer berichten