Drie dames van de Ladies Circle Zutphen e.o. overhandigen de cheque aan Patty Minnée van de Stichting Bo Minnée. Foto: PR
Drie dames van de Ladies Circle Zutphen e.o. overhandigen de cheque aan Patty Minnée van de Stichting Bo Minnée. Foto: PR (Foto: )

Opbrengst acties Ladies Circle Zutphen naar Stichting Bo Minnée

ZUTPHEN - Maandag 1 juli hebben drie dames van de Ladies Circle Zutphen e.o. een cheque ter waarde van 2.928,72 euro uitgereikt aan Patty Minnée van de Stichting Bo Minnée, opgericht ter nagedachtenis aan Bo Minnée. Bo moest na 1,5 jaar de strijd tegen kanker opgeven. Ze mocht slechts 13 jaar oud worden. De stichting biedt financiële, emotionele en administratieve ondersteuning aan deze gezinnen met een ernstig ziek kind.

De Ladies Circle Zutphen is een vriendschap- en serviceclub met vrouwen tot 45 jaar uit Zutphen, Warnsveld, Lochem, Gorssel, Eefde en Vorden. Ieder jaar organiseren zij diverse acties om geld in te zamelen voor goede doelen. In het afgelopen jaar is er ruim 18.000 euro opgehaald. Dit geld is geschonken aan de stichting 'Because we Carry', de stichting 'Neurofibromatose' en de stichting 'Bo Minnée'. Komend jaar staan er ook weer diverse acties op de planning. Zo werken de 'ladies' in juli op de Zwarte Cross. In september organiseren zij een event voor de kinderen van het AZC en in november en december worden er kerstbroden verkocht. De opbrengst van komend jaar wordt geschonken aan de stichtingen Alzheimer en Neurofibromatose.

Meer berichten