Oranjefeest Vierakker - Wichmond pakt uit met 't Deckert blagenbal

Oranjefeest Vierakker - Wichmond pakt uit met 't Deckert blagenbal

WICHMOND - Oranje Comité Vierakker Wichmond bestaat 100 jaar en viert dit met een volle week feestvieren eind augustus. Voor de jeugd tot 12 jaar heeft men op dinsdag 20 augustus van 19.00 uur tot 21.30 uur een heus 'Blagenbal' met een echte band voor de jeugd tot 12 jaar.

In de jaren 90 hielden ze in Toldijk voorafgaand aan het grote concert van Normaal op de vrijdagavond een blagenbal. Dat heeft de organisatie geïnspireerd. De ingrediënten zijn simpel: muziek, onbeperkt ranja, en lekker feesten. Helaas kan Normaal zelf niet meer spelen, daarom heeft de organisatie de Hummelose band HIK uitgenodigd. Kinderen kunnen ook een liedje meezingen, playbacken of luchtgitaar spelen.

Op de website is de hele lijst met liedjes te vinden die de band HIK gaat zingen. Zoek een nummer uit waar jij of je groep wat mee wil, en mail dat naar de organisatie. Om het feest helemaal compleet te maken krijgt een ieder ook nog een gratis frietje van hoofdsponsor Deckert evenementen service. Al met al een avond om niet te missen op dinsdag 20 augustus in Wichmond in de feesttent.


www.oranjefeestvierakker-wichmond.nl

info@oranjefeestvierakker-wichmond.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden