Het KunstKring-programma voor het komende seizoen is rond. Foto: PR
Het KunstKring-programma voor het komende seizoen is rond. Foto: PR

KunstKring Ruurlo heeft programma 2019-2020 rond

RUURLO - Met gepaste trots presenteert de KunstKring Ruurlo haar programma voor het seizoen 2019-2020. "Wij denken dat we er opnieuw in geslaagd zijn een programma samen te stellen, dat heel veel mensen zal aanspreken", aldus een tevreden voorzitter Barbara Bodegom.

Het programma omvat een groot aanbod aan activiteiten, dat dusdanig gevarieerd is dat de KunstKring er al jaren in slaagt heel veel mensen aan zich te binden. Dat aanbod bestaat in het nieuwe seizoen uit vier kernactiviteiten: cursussen, concerten, lezingen en exposities.
De lezingen hebben tijdens het afgelopen seizoen een volwaardige plaats ingenomen en waren bijna zonder uitzondering zeer succesvol. De theaterbus is na een periode van zes seizoenen jammer genoeg uit het programma geschrapt. Te weinig mensen meldden zich aan voor een rit met de bus naar de schouwburg.
Alle programma's staan inmiddels op de website, zodat men nu al in de gelegenheid is zich in te schrijven voor een cursus of digitaal een kaartje te kopen voor een concert of een lezing. De Programmakrant, hét visitekaartje van de KunstKring Ruurlo, wordt in de laatste week van augustus huis aan huis verspreid in de gemeente Berkelland. Deze is ook te verkrijgen bij de VVV-kantoren in de gemeente Berkelland.


www.kunstkringruurlo.nl

Meer berichten