Voorzitter van Harmonie Prinses Juliana, Henk Wesselink (l.) reikt de check uit aan vrijwilligers van de Voedselbank. Foto: PR
Voorzitter van Harmonie Prinses Juliana, Henk Wesselink (l.) reikt de check uit aan vrijwilligers van de Voedselbank. Foto: PR

Harmonie Prinses Juliana steunt Voedselbank Zelhem

ZELHEM/BRONCKHORST - Tijdens de kerstmarkt van zondag 8 december gaf Harmonie Prinses Juliana haar jaarlijkse Kerstmarktconcert. Ieder jaar kiest de harmonie een goed doel uit die nauw in verbinding staat met het dorp Zelhem. Dit jaar was het goede doel Voedselbank Zelhem. Op vrijdag 13 december werd een cheque van 350 euro overhandigd.

Het Kerstmarktconcert werd gehouden in de Lambertikerk te Zelhem waar men driemaal naar een concert van circa 30 minuten kon luisteren. In plaats van entree te vragen, werd een vrijwillige bijdrage gevraagd die geheel ten goede kwam van aan de Voedselbank Zelhem.

Dankzij alle bijdragen die de harmonie tijdens het Kerstmarktconcert ontving is er een bedrag opgehaald van 350 euro. Op vrijdag 13 december is dit in de vorm van voedselpakketten aan de Voedselbank Zelhem overgedragen. Harmonie Prinses Juliana hoopt zo dat iedereen een fantastische kerst mag hebben dit jaar en namens de Voedselbank Zelhem willen zij iedereen bedanken voor de gulle gaven.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden