De jubilarissen Rudy Lammers (links) en Jeroen Tijssen (midden) worden in het zonnetje gezet door voorzitter Marc van der Linden. Foto: PR
De jubilarissen Rudy Lammers (links) en Jeroen Tijssen (midden) worden in het zonnetje gezet door voorzitter Marc van der Linden. Foto: PR (Foto: )

Jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsreceptie v.v. Vorden

VORDEN - Afgelopen zondag heeft de nieuwjaarsreceptie van v.v. Vorden plaats gevonden en werd in de gezellige kantine aandacht besteed aan de beide jubilarissen, Jeroen Tijssen en Rudy Lammers. Tevens werd de vrijwilligster van het seizoen 2018-2019 bekend gemaakt en de al ruim 40 jaar actieve Greta Greven werd als opvolgster van Johan Verstege aangewezen. Namens het bestuur sprak voorzitter Marc van der Linden in de nieuwjaar speech over het afgelopen jubileumjaar en keek hij alvast vooruit naar een nieuwe periode van de vereniging (2020-2025) welke voor de deur staat en met een vernieuwd beleidsplan gestalte dient te krijgen.
Jeroen Tijssen werd dit jaar gehuldigd als 40-jarig lid en hij kreeg van het aanwezige publiek de handen op elkaar voor zijn uitgebreide CV binnen de club en de vele inspanningen die hij binnen de club al vele jaren verricht. Rudy Lammers werd zelfs gehuldigd als 50-jarig lid en met hem gingen we nog even terug in de tijd toen hij als actief voetballer in de jeugdafdeling en de selectie van v.v. Vorden speelde. Ook Rudy werd bedankt voor zijn 50 jaar bij de club, waarbij hij ook als sponsor reeds vele jaren betrokken is.

Meer berichten