David G. Alford brengt in 1978 een bezoek aan Scouting Vorden. Foto: PR
David G. Alford brengt in 1978 een bezoek aan Scouting Vorden. Foto: PR (Foto: Archief Scouting Vorden)

Vordense scoutinggroep viert 75-jarig bestaan met reünie

VORDEN - Een bericht in de Graafschapbode van 23 oktober 1945: in Vorden wordt de oprichtingsvergadering van een padvindersgroep aangekondigd. De eerste opkomst vond plaats op zaterdag 25 oktober 1945 met de opleiding van a.s. patrouilleleiders.

Dat is dit jaar dus 75 jaar geleden. In het seizoen 2020-2021 gaat de nog altijd actieve Scouting David G. Alford-groep dit jubileum vieren met diverse activiteiten. Een daarvan is een reünie voor oud-leden en anderen die in het verleden betrokken waren bij de groep. Deze wordt gehouden op zaterdag 26 september 2020 in en bij de blokhut aan de Hilverinkweg 2A te Vorden. Er is een uitgebreid programma in elkaar gezet waarin het mogelijk is om oude bekenden weer te ontmoeten, herinneringen op te halen en een middag mee te lopen bij een opkomst anno 2020.
Oud-leden kunnen zich door middel van een aanmelding op de DGA-website inschrijven voor deze reünie. Zij worden dan op de hoogte gehouden van het nieuws en krijgen te zijner tijd een definitieve uitnodiging toegestuurd. Omdat iedereen graag wil weten wie er allemaal komen wordt op de DGA-site een lijst gepubliceerd met de namen van de aanmelders en de jaren waarin zij lid waren. Wie nog meer oud-leden van de groep kent wordt gevraagd hen te tippen over deze reünie en hen te verwijzen naar de DGA-site zodat ook zij het aanmeldingsformulier kunnen invullen.
De aanmelding kan uiteraard ook per post: Reünie 75 Jaar DGA, Het Hoge 56, 7251 XZ Vorden.

www.dga-vorden.nl

Meer berichten