Het publiek reageerde enthousiast op de kluchtige situaties en de vele woordgrappen tijdens de voorstelling van Krato.. Foto: Jan Hendriksen
Het publiek reageerde enthousiast op de kluchtige situaties en de vele woordgrappen tijdens de voorstelling van Krato.. Foto: Jan Hendriksen

'Volle bak' tijdens toneelvoorstelling Krato

VORDEN – Het was zaterdagavond 15 februari afgeladen vol in het Vordense Kulturhus tijdens de jaarlijkse toneelvoorstelling van de Kranenburgse toneelvereniging Krato. Het publiek genoot van de prachtige karakters die door de spelers werden neergezet in het blijspel 'Het onrustige rusthuis' van de Groningse toneelschrijver Henk Roede.

De jaarlijkse toneelvoorstelling van Krato begon zaterdagmiddag met een opvoering voor de Zonnebloem afdeling Vorden. Het publiek reageerde enthousiast op de kluchtige situaties en de vele woordgrappen. Een mooie aanloop voor de spelersgroep om in de avond dit succes nog een keer te mogen ervaren.

Zo'n 300 bezoekers werden zaterdagavond getrakteerd op een geweldige voorstelling van het stuk 'Het onrustige rusthuis'. Dat het publiek zichtbaar genoten had bleek na afloop uit de vele enthousiaste reacties van iedereen.

De spelersgroep bestond uit Niels Groot Jebbink, Richard Ooms, Marjan Buunk, Martine ten Arve, Miranda Beekman, Bernardet Wunderink, Ann Visschers, Doree Golstein, Marjon de Jongh en Anita Pierik. Regisseurs waren Marlies Meenks en Hester Stevens en souffleuse Anneke Roelvink. Het decor was verzorgd door Dorien Groot Jebbink en de grime door Marlies Meenks en Ingrid Ooms.

Meer berichten