Deutsche Party met Die Slingetaler. Foto: PR
Deutsche Party met Die Slingetaler. Foto: PR

Deutsche Party met Die Slingertaler

VORDEN - Zondagmiddag 15 maart komen Die Slingetaler uit Winterswijk naar het Vordense Kulturhus om een gezellige Deutsche Party aan te slingeren!

Het repertoire van dit orkest is meer dan genoeg om een sfeervol Duits feestje te bouwen met de Alpenländische Volksmusik, een combinatie van Oberkrainermuziek, Duitstalige volksmuziek en Schlagermuziek met nummers van onder meer die Original Oberkrainer, die Klostertaler, die Kastelruhter Spatzen en diverse Schlagerartiesten. De liefhebbers van dit genre begrijpen vast dat het deze middag een meezingfeest der herkenning wordt! "Es gibt eine party mit Musik und gute Laune!"
Maar in hokjes denken en het feestje voorbij laten gaan is niet nodig. want op het programma staat niet alleen Volksmusik, ook Engelstalige Golden Oldies, evergreens, Nederlandstalige en dialectnummers worden niet geschuwd. Al met al een muzikaal programma met veel variatie, door Die Slingetaler. De dansvloer is gepoetst voor diegenen die graag met de voetjes van de vloer gaan.
Natuurlijk wordt het feest compleet met een drankje en iets lekkers te eten, 'bier und bratwurst' horen zeker bij deze sfeervolle middag.

Entreekaarten zijn in de voorverkoop à 10 euro te verkrijgen bij Bruna Vorden en het Kulturhus beiden aan de Raadhuisstraat te Vorden. Wie niet in de buurt woont, kan reserveren via mail.


info@dorpscentrumvorden.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden