Marielle Klein Brinke (l.) en Wendie Kniewallner-Vrieler. Foto: PR
Marielle Klein Brinke (l.) en Wendie Kniewallner-Vrieler. Foto: PR

Aftrap Heavensride bij de Rotonde

VORDEN - Over zo'n 120 dagen wordt de Heavensride 2020 verreden. Maar in de eerste week van maart vindt bij de Rotonde al de aftrap plaats.

Heavensride is een eendaagse tocht van 200 of 400 kilometer, op de racefiets. Dit jaar, de tweede editie, gaat de tocht naar de Kluis in Valkenburg. Er kan individueel of in estafettevorm gefietst worden; het is een rit voor elke fietsavonturier die een dierbare overledene wil memoreren, maar ook voor eenieder die het goede doel een warm hart toedraagt. Het goede doel dit jaar: Hospice Zutphen en de organisatie Noaberhulp. Beide organisaties zijn erg belangrijk in de laatste levensfase van mensen. Noaberhulp staat deze mensen bij in hun eigen vertrouwde omgeving thuis en het Hospice Zutphen geeft deze zorg in het Hospice.

Aftrap
Op donderdag 5 en vrijdag 6 maart heeft grand bistro de Rotonde het restaurant beschikbaar gesteld voor de aftrap van de Heavensride, om zoveel mogelijk gasten te kunnen ontvangen die een fijne avond uit willen, maar tevens dit goede doel willen steunen. "Door veel vrijwillige bijdragen van veel ondernemers uit Vorden en omgeving, leveranciers van de grand bistro, kunnen wij een prachtig mooi Achterhoeks menu maken dat we vullen met heerlijke Achterhoeks wijnen, likeurtjes, bier en meer", laten de uitbaters weten. Voor de vaste gasten is er de vertrouwde en exclusieve wijn- & spijsavond.

Beide avonden starten om 18.30 uur. De donderdagavond is al helemaal vol gereserveerd; op de vrijdag zijn nog enkele plekken beschikbaar. "Spreekt het u aan, voel u vrij om te reserveren en mee te doen aan dit fantastische goede doel, zo belangrijk dat dit nu de aandacht krijgt. Zien wij u ook op vrijdag 6 maart? U mag telefonisch contact opnemen via 0575-551519 of via reserveren@grandbistrorotonde.nl. Heeft u vrienden, familie of andere relaties die u willen vergezellen, dan zijn die ook van harte welkom!"

Meer berichten