Olympisch dorp in Berlijn, 1936 zwembad. Foto: Gerard ter Brugge
Olympisch dorp in Berlijn, 1936 zwembad. Foto: Gerard ter Brugge

Kunstenaarsnetwerk Het WEB in Doetinchem blijft actief

Exposities en Open Monumenten-dagen

DOETINCHEM - Het WEB, dat sinds 2019 in ‘de Flat’ huist van De Kruisberg bruist weer van de nieuwe activiteiten, zoals een rubriek, een expositie, de Herfstsalon en de deelname aan de Open Monumentendagen. Zo is er sinds enige maanden de rubriek 'Kunst bij u thuis' in het Doetinchems Vizier, waarbij iedere week een ander Web-lid een eigen kunstwerk presenteert aan de lezers van die krant. Zoals Gerard ter Brugge uit Doetinchem die de foto van het Olympisch Dorp in Berlijn maakte.

Ook wordt er van 15 augustus tot en met 13 september een expositie gehouden met de titel 'De Kruisberg, een reis door de tijd'. Voor deze expositie hebben 27 kunstenaars zich laten inspireren door de rijke historie van de Kruisberg. Op het terrein staat een aantal vitrines opgesteld met kunst. Deze zijn nu al te bezichtigen.
Aansluitend aan deze tentoonstelling is er tussen 19 september en 1 november weer een Herfstsalon waarin veel nieuw werk van Web-leden wordt getoond. Op de Open Monumentendagen in het weekend van 12 en 13 september zullen er extra activiteiten zijn. Hierover komt nog nadere informatie, houd de berichtgeving in de gaten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden