FNV-Belastingservice 2020

BRONCKHORST - De FNV-Belastingservice heeft vanaf de tweede week van maart vanwege de situatie rond het corona-virus de dienstverlening moeten staken. Vanaf 1 juli wordt de belastingservice weer opgepakt en kan men weer een afspraak maken voor het invullen van de aangifte 2019.

Het maken van een afspraak kan alleen telefonisch, via de volgende telefoonnummers: 0575-460337 of 0575-556775, voor het invullen van de aangifte door de BS-werkgroep in Bronckhorst (Hengelo gld). Het invullen van de aangifte verloopt ‘contactloos’. Dit wil zeggen dat men de informatie, die benodigd is voor het invullen, bezorgt bij één van de invullers van de Belastingservice werkgroep Bronckhorst. Nadat de aangifte is ingevuld wordt alle ingeleverde informatie en een kopie van de aangifte bij weer thuisbezorgd. Over de wijze van aanleveren van de benodigde informatie maakt men, via de telefoon, afspraken met de invuller.

Via het landelijke telefoonnummer van de FNV (088-3680368) kan een afspraak worden gemaakt voor het invullen van de aangifte in het Vakbondshuis in Doetinchem. Het Vakbondshuis is hiertoe een aantal dagen in juli en mogelijk augustus geopend. Informeer of en wanneer een afspraak kan worden gemaakt. Men dient zich dan op het afgesproken tijdstip te melden bij het Vakbondshuis aan de Terborgseweg 36, in Doetinchem.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden