Weg Zutphen-Ruurlo meerdere weekeinden afgesloten

RUURLO/ZUTPHEN - Provincie Gelderland werkt aan de N319 tussen de N314 bij Warnsveld en de Groenloseweg in Ruurlo. Het gaat om werkzaamheden in het kader van groot onderhoud. Tegelijkertijd past Gelderland de weg aan om de verkeersveiligheid te verbeteren. De provincie werkt aan het fietspad, verbetert de rijbaan en vernieuwt drie rotondes. Verkeer op de provinciale weg moet tot medio september 2020 rekening houden met wegafsluitingen en omleidingsroutes. Fietsers krijgen ter plekke aanwijzingen voor een alternatieve route.

Onderhoud fietspad en fietsbrug
Van 24 augustus tot en met 11 september krijgt het fietspad nieuw asfalt en vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de brug over de Baakse Beek. Tussen de Schuttestraat en de kruising Banenkamp moeten fietsers rekening houden met korte omleidingen, deze staan op borden aangegeven. Het verkeer op de rijbaan ondervindt hiervan geen hinder. Op het moment dat de middengeleider bij de Enkweg/Groeneweg wordt aangepast blijft er één rijbaan open voor het gemotoriseerd verkeer. Ook worden de inritten en het asfalt van de parallelweg in de kern van Kranenburg vervangen. Verkeer ondervindt hiervan nauwelijks hinder.

Weekendafsluitingen N319
De rijbanen tussen de rotonde N315/N319 (Zelhemseweg) en rotonde N319 Slootsdijk/Wissink krijgen nieuw asfalt. De N319 is daarom afgesloten vanaf vrijdagavond 11 september 20.00 uur tot en met maandagochtend 14 september 05.00 uur. Het gemotoriseerd verkeerd wordt omgeleid via de omliggende provinciale wegen. Fietsers ondervinden hiervan nauwelijks hinder.

De rotonde N319 Slootsdijk/Wissink en de rijbaan vanaf die rotonde tot de rotonde N319 Groenloseweg worden voorzien van nieuw asfalt. De N319 is daarom afgesloten vanaf vrijdagavond 18 september 20.00 uur en maandagochtend 21 september 05.00 uur. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de omliggende provinciale wegen. Fietsers ondervinden hiervan nauwelijks hinder. Meer informatie over de werkzaamheden staat op https://www.gelderland.nl/N319-Zutphen-Ruurlo. Actuele afsluitingen en omleidingsroutes staan op www.bereikbaargelderland.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden