Werk van Simone Visser. Foto: Simone Visser
Werk van Simone Visser. Foto: Simone Visser

Expressie vanuit de basis, de covid-periode en zijn kanten

BRONKHORST/DREMPT - Simone Visser, geboren in Hattem, in 2017 afgestudeerd aan de vakopleiding van de klassieke academie in Groningen, exposeert, geeft les en tekent mee, van 27 september tot 2 oktober in de kapel van Bronkhorst. Dagelijks open van 10.30 tot 17.30 uur.

Dit jaar is het de tweede keer dat Simone Visser, docent bij De Witte Hemel in Drempt, exposeert in de kapel. Deze keer in een solo-expositie, waar ze met name haar werk toont, getekend/geschilderd in de naar binnen gekeerde periode van de covidlockdown in Nederland. Terug naar de basis, tekenen is het begin, maar ook het in zichzelf kijken naar haar eigen basis, heeft bijzondere verbeeldingen gemaakt, van realistisch tot abstract, bewegend, verstild, rakend.
Simone werkt in haar atelier en buiten, daar waar dat te vinden is wat raakt. Een mens in gesprek, een boomstam die zich door het zonlicht beweegt.
Tijdens de expositie geeft Simone les in het tekenen van het portret, aan onder andere een aantal studenten van de Witte Hemel. Ook zal ze zelf aan het werk zijn als tekenaar. Een kijkje in de keuken van een tekenaar, schilder en docent.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden