IJsvereniging klaar voor koude winter

Algemeen

VORDEN - Vorden wordt levendig gehouden door vele verenigingen die activiteiten en vertier organiseren voor de inwoners. Tal van vrijwilligers leveren hiermee een bijdrage aan de leefbaarheid van het dorp. Dat geldt ook voor de ijsbaanvereniging, ook al is er niet elk jaar vertier door natuurijs. Maar de leden zorgen er wel voor dat er een mooi geaccommodeerde ijsbaan is als de natuur weer eens een keertje meewerkt.

Uiteraard kost dit elk jaar weer geld voor verzekeringen, vaste lasten en noodzakelijk onderhoud. Gelukkig krijgt de vereniging steun van sponsors, met name de Coop met de spaaractie en de statiegeldactie, de Herberg en de Rabobank. Uit de animo vanuit de Vordenaren voor deze acties kan worden opgemaakt dat de leden zich niet voor niets inzetten. Toch blijven er ook rechtstreekse bijdragen van de Vordense bevolking nodig in de vorm van de aanschaf van een abonnement of een gift als vriend van de ijsbaan.
Op zaterdag 28 november wordt de ijsbaan weer geprepareerd voor het seizoen.Daar kunnen van 10 tot 15 uur tegen contante betaling abonnementen worden gekocht. Uiteraard kunnen belangstellenden ook terecht op de website voor abonnementen of om vriend te worden.


www.ijsbaan-vorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant