<p>Sopraan Johannette Zomer. Foto: Melinda Stroeve</p>

Sopraan Johannette Zomer. Foto: Melinda Stroeve

High tea tuinconcert van Beatles tot Beethoven

VORDEN – Op zondag 25 juli geeft sopraan Johannette Zomer met haar begeleider Michiel Niessen een high tea tuinconcert op Landgoed Brandenborch, Brandenborchweg 3 in Vorden. Muziek in allerlei stijlen en uit verschillende tijden inclusief een high tea en drankje achteraf, zal de middag tot een onvergetelijke belevenis maken. Bezoekers moeten alleen hun eigen stoelen of picknickkleedje meenemen. Aanvang 16.00 uur. Bij veel belangstelling volgt een extra concert om 19.30 uur, compleet met prosecco-arrangement.

Sopraan Johannette Zomer
Dat Johannette Zomer zich als een vis in het water voelt met klassieke componisten als Bach, Beethoven en Handel zal voor de meesten mensen geen geheim zijn, maar dat ze ook uit de voeten kan met Gershwin, Brel of The Beatles zal minder bekend zijn.

Een verrassend en bijzondere cross-overprogramma, waarin Johannette en haar begeleider Michiel Niessen fraaie 17e-eeuwse smartlappen en tophits (onder andere van Caccini, Purcell, Handel, Bach en Beethoven), intieme luisterliedjes uit Noord-Europa (zoals van Brel, De Corte, Sonneveld en Van Veen) maar ook pakkende Pop & Ballad-songs (waaronder Joni Mitchell, Bette Middler en natuurlijk The Beatles) ten gehore brengen. 

Het zal blijken dat haar typisch wendbare barokgeluid ook het latere genre uitstekend tot zijn recht laat komen. Michiel neemt voor dit programma niet alleen zijn luit mee, maar ook een prachtig stel elektrische en akoestische gitaren, waarmee hij dit afwisselende programma kleurrijk zal omlijsten.

Kaarten kosten 30 euro, inclusief ‘high tea platter’. Kaarten zijn te bestellen via de site.


www.johannettezomer.com/agenda

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden