Kerken Vorden beginnen samen aan nieuw seizoen

VORDEN - Op zondag 12 september beginnen de kerken in Vorden samen aan een nieuw seizoen waarin allerlei activiteiten weer zullen worden opgestart. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Allereerst wordt er begonnen met een gezamenlijke oecumenische viering op zondag 12 september om 10. 00 uur in de Christus Koningkerk. Hierbij zal namens de Protestantse Gemeente Vorden ds. Ruben den Hertog voorgaan en vanuit de Rooms Katholieke Kerk Vorden/Kranenburg zal pastoraal werker dhr. Jaap Harmsen voorgaan. Het thema van deze startzondag en van dit nieuwe seizoen zal zijn ‘Van U is de toekomst’.

Een zanggroepje uit de beide kerken zullen zorgen voor muzikale ondersteuning en het orgel zal bespeeld worden door Mirjam Berendsen. Ook aan de kinderen is gedacht want voor hen zal er een eigen programma zijn. De eerste collecte zal bestemd zijn voor Unicef en de tweede voor de plaatselijke Raad van Kerken. Na afloop is er in de Dorpskerk koffie en thee met iets lekkers erbij en kan men elkaar ontmoeten. Ook is er informatie te verkrijgen over diverse commissies.

Aanmelden noodzakelijk
Vanwege de huidige coronamaatregelen is het noodzakelijk om zich van tevoren aan te melden voor deze oecumenische dienst. Dit kan tot vrijdagavond 10 september 20.00 uur bij de scriba van de PG Vorden via 06 - 177 872 67 of scriba@pgvorden.nl. De dienst zal ook te volgen zijn via de livestream van de Dorpskerk www.pgvorden.nl/Thuis meevieren en de volgorde zal in de zondagsbrief te vinden zijn.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden