Onder leiding van de brandweer mochten kinderen met een echte brandweerslang spuiten. Foto: AchterhoekFoto.nl/Paul Harmelink

Onder leiding van de brandweer mochten kinderen met een echte brandweerslang spuiten. Foto: AchterhoekFoto.nl/Paul Harmelink

Meer dan vierhonderd kinderen genoten van de Kindermiddag

Algemeen

VORDEN - Marieke en Monique Jansen van Stichting Kindermiddag Vorden kijken terug op een fantastische vijfde editie van de jaarlijkse, gratis Kindermiddag in Vorden die op zondag 26 juni plaatsvond. 

“Het was een drukke middag met zeker 450 kinderen en een heleboel blije gezichtjes. Dat is waar wij dit allemaal voor doen. Maar dit doen we zeker niet alleen, daarom willen we graag alle vrijwilligers heel erg bedanken voor de hulp. Ze hebben hard moeten werken om dit allemaal voor elkaar te krijgen en het was een groot succes. Maar ook zonder alle sponsoring van ondernemers was dit niet mogelijk geweest. Dus ook de mensen die ons financieel, door middel van producten of op welke manier dan ook hebben geholpen: heel erg bedankt!” zo laten ze weten. 

De dames kijken alweer uit naar volgend jaar en hopen dan wederom een mooie editie van Stichting Kindermiddag Vorden neer te kunnen zetten.


Meer foto’s op AchterhoekFoto.nl

Er kon volop getimmerd worden. Foto: AchterhoekFoto.nl/Paul Harmelink
De band Verdwaald zorgde voor muzikaal vertier. Foto: AchterhoekFoto.nl/Paul Harmelink

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant