Muziek met de Bankdirecteuren. Foto: PR
Muziek met de Bankdirecteuren. Foto: PR

VOV viert 75-jarig bestaan met Feestmarkt

Algemeen

VORDEN – Op zaterdag 9 september houdt de Vordense Ondernemers Vereniging (VOV) in het kader van haar 75-jarig bestaan een Feestmarkt in het dorp. Met allerlei feestelijke activiteiten zoals de wedstrijd ‘Heel Vorden Bakt’, ‘Het Perfecte Plaatje’, een heuse Vorden-Quiz, Living Statues voor kinderen, met afsluitend een spectaculair optreden van ‘De Bankdirecteuren’.

Dit jaar viert de Vordense Ondernemers Vereniging haar 75-jarig bestaan. “Daar willen we ook graag de Vordense bevolking bij betrekken”, zegt voorzitter Peter Besselink. “Vandaar deze feestmarkt. Voor de diverse winkels staan er op die dag gezellige kramen. Voor de buitenverkoop. En het feestje concentreert zich op het Marktplein. Ook daar staan kramen en worden er allerlei activiteiten georganiseerd.”

Zoals de wedstrijd ‘Heel Holland Bakt’. In twee categorieën; voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Aan de eisen die aan de taart (voor de kinderen volstaat al een muffin) wordt nog gewerkt. Maar deelnemers kunnen zich nu al opgeven door een mail te sturen naar jubileumfeestvov@gmail.com, onder vermelding van naam en telefoonnummer. Datzelfde geldt voor ‘Het Perfecte Plaatje’. Daarbij vraagt de feestcommissie om een foto in te sturen die een connectie heeft met Vorden. “De mooiste 12 foto’s komen in een kalender die op 9 september zal worden verkocht ten bate van een goed Vordens doel.”

Bankdirecteuren
Andere activiteiten zijn de Living Statues voor kids (voor kinderen uit Vorden en omgeving tot en met 13 jaar) en er wordt op het Marktplein in diverse rondes een heuse Vorden-Quiz gespeeld op basis van het spelletje petje op-petje af, waarbij op speelse wijze bij de bezoekers de kennis over het dorp wordt getest. De markt is van 13.00 uur tot 17.00 uur. Aansluitend is er dan de gehele avond - verdeeld over meerdere sets - een optreden van de Vordense band ‘De bankdirecteuren’.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord