De Hackfortsche Windmolen heeft het assortiment meelproducten flink uitgebreid. Foto: PR

De Hackfortsche Windmolen heeft het assortiment meelproducten flink uitgebreid. Foto: PR

Hackfortsche Windmolen breidt assortiment meelproducten uit

Algemeen

VORDEN - De enthousiaste molenaars van de Hackfortsche Windmolen hebben recent hun assortiment meelproducten flink uitgebreid om aan de groeiende vraag te voldoen. Naast de bekende producten als pannenkoekenmix en appelplaatkoek, bieden zij nu ook tarwemeel en tarwebloem aan, zowel in verpakkingen van 1 kilogram als in grootverpakkingen van 2,5 kilogram. Daarnaast hebben zij verschillende verpakkingen gist aan hun assortiment toegevoegd.

De groep molenaars is verheugd met de positieve reacties op hun producten en zet zich in om de hoogste kwaliteit meel te leveren. Voor de molenaars blijft het altijd een leuke uitdaging om van het graan mooi en bruikbaar meel te maken. Bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op de molen en meer te leren over het maalproces. De molenwinkel is geopend tijdens reguliere openingstijden, zoals vermeld op de website.

De opbrengsten van de producten komen ten goede aan het beheer en onderhoud van de molen. Geïnteresseerden kunnen het assortiment en prijzen bekijken op de website. Naast de molenwinkel zijn de producten van de Hackfortsche Windmolen ook verkrijgbaar bij Sinckel in Vorden en boerderijwinkel Klein Gotink.

Vrijwilligers en donateurs
Met bijna drie gediplomeerde molenaars en nog eens vier vrijwillige molenaars, is het soms lastig om de bezetting op peil te houden. Diegenen die interesse hebben om het team te versterken, zijn uitgenodigd om eens langs te komen en zelf de molen te bedienen om te ontdekken of het molenaarschap iets voor hen is. Daarnaast kan de molen ook nog steeds donateurs gebruiken. Ook deze opbrengst komt geheel ten goede aan het beheer en onderhoud van de molen. Men kan zich als ‘vriend’ aanmelden via de website.


www.hackfortschewindmolen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant