Op de Kranenburg is een kerststal ingericht die tijdens de Kerstfair te bewonderen is. Foto: PR

Op de Kranenburg is een kerststal ingericht die tijdens de Kerstfair te bewonderen is. Foto: PR

Kerstfair in de Kranenburg

Maatschappij

KRANENBURG - Na twee jaar van afwezigheid is er op zondag 11 december eindelijk weer een kerstfair in de Kranenburg. Kranenburgs Belang heeft er in de afgelopen weken met veel plezier en enthousiasme aan gewerkt.

Op deze leuke en sfeervolle kerstfair staan vele kramen met diverse artikelen waarmee de koper zichzelf kan verwennen of een ander een leuk cadeau kan geven. Ook wordt er natuurlijk aan de inwendige mens gedacht, met allerlei lekkernijen en warme drankjes. De muziek wordt verzorgd door Wieteke Schotsman, Niels Groot Jebbink, Herbert Hulstijn, Michael van Dijke en Lianne Hulstijn, die hiervoor een speciaal bandje hebben gevormd. Ook de kinderen kunnen zich goed vermaken. Broodjes bakken of een leuk knutselwerk maken voor de kerstdagen, of samen de Bello-trein in voor een rit door de Kranenburg. Ook is er weer een kerststal ingericht.
De kerstfair wordt gehouden op het grasveld voor de kerk van de Kranenburg (Heiligenbeelden museum) en duurt van 11 tot 16 uur. De toegang is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Noord