Vrijwilligers van de Voedselbank Doetinchem/Bronckhorst. Foto: Jeffrey van Londen

Vrijwilligers van de Voedselbank Doetinchem/Bronckhorst. Foto: Jeffrey van Londen

ReadShop Zelhem en Radio Ideaal: Ideaal VeurMekaar

Maatschappij

Doneer of vraag om een verzoekplaat

ZELHEM - Ideaal VeurMekaar is een initiatief van ReadShop Zelhem en Radio Ideaal. Met Ideaal VeurMekaar zetten ReadShop Zelhem en Radio Ideaal hun schouders eronder met een marathonuitzending in de week voorafgaand aan Kerstmis. Samen met Zelhem en omgeving zamelt Ideaal VeurMekaar geld in voor het goede doel. Dit jaar de Voedselbank Doetinchem/Bronckhorst.

Voedselbank is een ANBI erkende stichting. Iedere week deelt de Voedselbank pakketten uit met een waarde van circa 25 euro. Zij maken natuurlijk kosten voor vervoer, opslag, koeling enzovoorts. De kosten bedragen 2,50 euro per uitgegeven pakket. Op dit moment zijn in de gemeente Doetinchem en Bronckhorst ruim 260 klanten afhankelijk van deze voedselpakketten. En dit aantal loopt steeds meer op!

Op welke manier wordt geld opgehaald voor Ideaal VeurMekaar 2022?
Radio Ideaal zendt uit vanuit de pop-upstudio in boekwinkel ReadShop Zelhem, waarvoor ruimte in de winkel beschikbaar is gesteld.

De uitzendingen vinden plaats op:
Vrijdag 16 december van 14.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag 17 december van 10.00 tot 16.00 uur.
Zondag 18 december van 12.00 tot 17.00 uur.

Hulp is nodig, jij kan écht het verschil maken!
Hoe? Door te doneren of een verzoekplaat aan te vragen, of in actie te komen met bijvoorbeeld een sponsorloop of oliebollenverkoop.
Klik hier en doneer veilig online of kom langs bij ReadShop Zelhem en doe jouw donatie in de Ideaal VeurMekaar-brievenbus.


rtvideaal.nl/actie/

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord