Zaterdag 9 maart begint de logistieke operatie weer, net als in 2023. Foto: Okke Heusinkveld

Zaterdag 9 maart begint de logistieke operatie weer, net als in 2023. Foto: Okke Heusinkveld

Scouting Vorden brengt potgrond tot in het schuurtje

Maatschappij

VORDEN - In Vorden is de lente niet compleet zonder de jaarlijkse potgrondactie van Scouting Vorden. Dit jaar organiseren ze voor de 29ste keer deze actie, in samenwerking met Welkoop. Voor inwoners van Vorden en Wichmond betekent dit weer een kans om gemakkelijk aan potgrond, tuinaarde en verschillende soorten mest te komen. De scouts leveren alles netjes thuis af, ook als ze de zakken tot in het schuurtje of tuinhuisje moeten dragen.

Deze actie is meer dan een service; het is een noodzakelijke bron van inkomsten voor de scoutinggroep. De opbrengst maakt het mogelijk om activiteiten voort te zetten en de beide gebouwen te verduurzamen.
Bestellen is een fluitje van een cent. Afgelopen weekend zijn de groene bestelformulieren verspreid. Op zaterdag 2 maart tussen 10.00 en 14.00 uur komen de scouts langs om de ingevulde formulieren te verzamelen. Wie geen formulier heeft ontvangen kan er een ophalen bij de Welkoop in Vorden of downloaden via de website van de scoutinggroep. De levering van de bestellingen vindt plaats op zaterdag 9 maart.
Meer informatie op de website.


www.dga-vorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant