De 138 km lange route. Kaartfoto VAMC

De 138 km lange route. Kaartfoto VAMC

kaartfoto VAMC

‘Dag van de motorrijder’ ook bij VAMC de Graafschaprijders

Maatschappij

VORDEN - Op initiatief van de KNMV wordt op zondag 7 april op tientallen plekken in Nederland een infodag gehouden over het motorrijbewijs. Een van de deelnemende verenigingen aan deze Dag van de Motorrijder is VAMC - de Graafschaprijders, die in haar clubhuis aan de Eikenlaan 1A ( Kranenburg)  tussen 10.00 en 16.00 uur allerlei activiteiten aanbiedt.  

Zo legt Rijschool Voskamp uit op welke wijze én in welke stappen een motorrijbewijs kan worden behaald. Tevens laat de rijschool zien welke motoren voor de lessen worden ingezet en wat de kosten van de lessen zijn. De VAMC zelf geeft een presentatie over wat de club doet en welke soorten activiteiten worden aangeboden. Ook de crossactiviteiten worden hierbij meegenomen. De bar is de hele dag open. Koffie / thee mét een plakje cake zijn gratis.
Tenslotte is er een leuke rit door de Achterhoek te rijden. De route is vanaf 2 april als track.gpx te downloaden van de website van de vereniging. Bedoeld voor iedereen die wil rijden en in het clubhuis wil aankomen voor een gezellige babbel met collegarijders. De route van 138 kilometer gaat  richting Apeldoorn en Arnhem en via Doesburg en Lochem weer terug. Zonder pauze duurt de rit circa 2,5 uur.

Actie VAMC
In het kader van de Dag van de Motorrijder heeft de VAMC nog een speciale actie opgezet. Alle motorrijd(st)ers die t/m augustus hun motorrijbewijs halen, mogen tot het einde van dit jaar gratis meedoen met alle  VAMC-lid-activiteiten. Zij worden in deze periode beschouwd als toerleden van de VAMC. Natuurlijk wel even het ‘geslaagd’-document laten zien. Meer info op de website onder ‘Afd. Toer’.


www.vamc.nl

 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant