Welzijn Vorden wil fotografiecursus gaan bieden. Beeld: PR
Welzijn Vorden wil fotografiecursus gaan bieden. Beeld: PR

Fotograferen, iedereen kan het

Onderwijs

VORDEN - Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom organiseert Welzijn Vorden een basiscursus fotografie.

Hoe vaak komt het niet voor dat je terugkomt van een vakantie en zegt: “De foto`s zijn niet wat ik ervan verwacht had.” Je vindt het geen spannende foto. Beleefdheidshalve en zonder commentaar wordt het fotoboek snel door gebladerd. Je wilt toch met plezier terugkijken op die mooie vakantie. Maar het kan ook anders. Daarom organiseert Welzijn Vorden een basiscursus fotografie.
Tijdens deze cursus bij Welzijn Vorden wordt je onder deskundige leiding in zeven bijeenkomsten van twee uur op een rustige wijze de fijne kneepjes van de fotografie aangeleerd. Alle onderdelen die belangrijk voor het maken van mooie foto’s komen tijdens de cursus ruimschoots aan bod. Ook bewerkingsprogramma’s, zoals Lightroom en Photoshop zullen de revue passeren. Maar er is veel meer. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je tijdens de cursus altijd je camera bij je hebt.

Op woensdag 9 maart van 19.30 tot 21.00 uur is er een Inloopavond in het Kulturhus Vorden om te horen of deze cursus iets voor je is. De cursusdata zijn te vinden op de website van www.welzijnvorden.nl/cursussen of ga naar www.pixelrob.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant