De organisatie is er al helemaal klaar voor! Foto: Josine Breukink Fotografie
De organisatie is er al helemaal klaar voor! Foto: Josine Breukink Fotografie

Zesde editie De Stugge Veer Cross: geniet van het Wilde Westen in Wichmond

Sport

Zesde editie De Stugge Veer Cross

WICHMOND - Zondag 10 september staat de 6e editie van De Stugge Veer Cross gepland. Na het succes van het jubileum van vorig jaar kan iedereen dit jaar ook weer genieten van het crossevenement in Wichmond.

De afgelopen editie was in meerdere opzichten een succes. ‘’Op de nieuwe grasmaaierklasse kwamen zowel van de rijders als de bezoekers veel positieve reacties. Daarnaast maakten Jubal, Kiek doar es, Opschaakl’n en DJ Titom er een geweldig feest van. En ook het mooie weer zal er voor gezorgd hebben dat het record van het bezoekersaantal verbroken werd’’, verteld voorzitter Erik Roelofs trots.

De Stugge Veer Cross heeft, net zoals afgelopen edities, een thema centraal staan. Dat is het wilde westen oftewel ‘Wild Wild Wichem’! Dit jaar wordt het terrein in Wichmond dus omgetoverd in de sfeer van ‘Once Upon a Time in the West’. Daarnaast zal er een grote verandering komen in de baan. Naast dat de baan groter wordt, bevat deze ook een extra element. ‘’Ik kan er nog niet veel over kwijt, maar dit is iets wat alleen in Wichmond kan’’, laat Rob van Bel, verantwoordelijk voor de baan, weten. ‘’Houd voor meer informatie daarom onze website en socials goed in de gaten’’, vult Roelofs aan.

De Stugge Veer Cross is een jaarlijks crossevenement op het kermisterrein van Wichmond en wordt georganiseerd door Stichting De Stugge Veer Cross. Amateurcrossers uit Wichmond en omstreken nemen eraan deel. Er zijn verschillende klassen en het motto van de organisatie is; meedoen is belangrijker dan winnen.


destuggeveercross.nl

Facebook.com/destuggeveercross

Instagram.com/destuggeveercross

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord