Het probleem wordt zo mogelijk direct of anders in de werkplaats verholpen. Foto: Martie Seesing
Het probleem wordt zo mogelijk direct of anders in de werkplaats verholpen. Foto: Martie Seesing

Kruiswerk introduceert Pechpas

Vervoer

ACHTERHOEK - Kruiswerk Achterhoek en Liemers biedt leden vanaf nu pechhulp dankzij haar nieuwe dienstverlening: de Kruiswerk Pechpas. Rekening houdend met de coronamaatregelen moeten leden er af en toe op uit. Bij voorkeur op rustige tijdstippen. Stilstaan met pech is dan geen optie. Juist voor deze onverwachte momenten heeft Kruiswerk de unieke Pechpas in het leven geroepen.

Behalve voor fietsende leden staat Kruiswerk ook klaar voor haar leden met een rolstoel, scootmobiel of rollator, voor 29 euro per jaar, zeven dagen per week tussen 8.00 en 21.00 uur.
Of een Kruiswerk lid nu thuis of onderweg gestrand is met een e-bike, fiets, rolstoel, scootmobiel of rollator, samen met Tweewielerservice Iwan Sweeren helpt Kruiswerk haar leden zo snel mogelijk weer onderweg. De persoonsgebonden Pechpas biedt leden onder meer recht op drie gratis reparaties (exclusief eventueel te vervangen onderdelen) per jaar.

Pech onderweg in de Achterhoek of Liemers? De pechhulp is zeven dagen per week tussen 8:00 en 21:00 uur beschikbaar. Na contact is de hulp binnen één uur op locatie. Tweewielerservice Iwan Sweeren helpt de pechvogel snel weer op weg. Is het mankement op locatie niet op te lossen, dan wordt men netjes thuisgebracht of men krijgt gratis vervangend vervoer. Het kapotte voertuig wordt in de vaste werkplaats gerepareerd en kosteloos omgewisseld met het geleende voertuig. Zo hoeven leden geen dag stil te zitten.

De Kruiswerk Pechpas is een ideale oplossing voor onder andere kinderen die elke dag naar school fietsen, mensen die met de fiets naar het werk gaan, recreatieve fietsers, sportieve fietsers en senioren die er graag op uit gaan met de fiets, rolstoel, scootmobiel of rollator.
De Kruiswerk Pechpas is alleen beschikbaar voor Kruiswerk leden. Een persoonsgebonden Kruiswerk Pechpas kan aangevraagd worden bij de ledenservice via 0314 – 357 430 of op kruiswerkpechpas.nl. Wie nog geen lid is maar wel een Kruiswerk Pechpas wil, kan gebruik maken van een speciaal actieaanbod: het Kruiswerk lidmaatschap 2020 met één persoonlijke Kruiswerk Pechpas voor 38,75 euro. Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2020.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord