De N348 tussen Eefde en Gorssel. Bron: Provincie Gelderland

De N348 tussen Eefde en Gorssel. Bron: Provincie Gelderland

De N348 bij Gorssel afgesloten wegens snoeiwerkzaamheden

Vervoer

GORSSEL - Provincie Gelderland voert snoeiwerkzaamheden uit aan de N348 van maandag 11 maart 07.00 uur t/m vrijdag 15 maart 17.00 uur 2024 vanaf kruising Lochemseweg (N339) tot aan rotonde Zutphenseweg bij Eefde. Omdat de weg te smal is om het verkeer veilig langs de snoeiwerkzaamheden te leiden, is de weg tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. 

Eens per drie jaar inspecteert provincie Gelderland bomen langs provinciale wegen. Dit jaar zijn de bomen langs de Deventerweg/Zutphensweg N348 aan de beurt. Op basis van deze controles voert de provincie onderhoudsmaatregelen uit.

Voor de veiligheid van weggebruikers en werkers is het noodzakelijk de N348 vanaf kruising Lochemseweg (N339) tot aan rotonde Zutphenseweg bij Eefde af te sluiten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid met borden. Verkeerregelaars zorgen ervoor dat hulpdiensten, de bus en aanwonenden veilig gebruik kunnen maken van de weg tijdens de werkzaamheden. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad, mogelijk met enige hinder. Buiten werktijden is de weg voor bestemmingsverkeer open. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant