Zangeres en actrice Jennifer Terwel laat veelzijdigheid zien. Foto: PR
Zangeres en actrice Jennifer Terwel laat veelzijdigheid zien. Foto: PR

Jennifer Terwel voelt zich thuis op het podium

VORDEN/LINDE – In het Theater onder de Molen worden op acht woensdagavonden deze zomer voorstellingen gegeven tijdens de zomercaroussel. Op woensdag 18 juli staat Jennifer Terwel op het podium.

Jennifer is zowel zangeres als actrice. Zij zingt vanaf haar vierde jaar, groeide via het kinderkoor en jeugdkoor al snel door tot soliste in het combo van de kerk. Ze volgde op dertienjarige leeftijd anderhalf jaar zang- en pianoles op de muziekschool in Heerhugowaard en won daarna de eerste plaats bij de talentenjacht 'De Grote Prijs' op haar middelbare school. Later deed zij succesvol mee in televisieprogramma's als 'Zing jezelf een TMF Award', X-factor, de Voice of Holland en zong bij de 'Rabo Spotlight talentenshow'. Sinds 2013 speelt Jennifer ook bij musicalvereniging Brassica Musicals in Heerhugowaard. Jennifer volgde de mbo-opleiding Muziek/Artiest aan het Entertainment College, deed de vooropleiding van theaterschool 'De Trap' en studeert nu aan de Frank Sanders Akademie, alle drie in Amsterdam. Haar repertoire is breed en varieert van bekende classics tot recente popsongs. Zij trad onder andere op met pianist Cor Bakker en cabaretière en zangeres Karin Bloemen.

De zomercarrousel is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro. Tijdens de zomercaroussel is het eerste kopje koffie met een stukje van de zelfgebakken zogenoemde 'molenkoek' gratis. Reserveren kan via de website.
Voor bewoners van De Wehme bestaat dit jaar de mogelijkheid om gehaald en gebracht worden; hiervoor intekenen kan in de eetzaal.


www.theateronderdemolen.nl

Meer berichten