De start van de Kids Run vorig jaar. Foto: Arjan Gotink
De start van de Kids Run vorig jaar. Foto: Arjan Gotink

Sportief de strijd aan met obstakels tijdens de Graaf Obstacle Run

LOCHEM - Zondag 16 september wordt de tweede editie van de Graaf Obstacle Run in Lochem gehouden. Start en finish zijn bij de crossbaan aan het Daniël Willemsenpad, nabij zwembad De Beemd waar ook parkeergelegenheid is.

De Graaf Obstacle Run is een sportief evenement dat door een aantal enthousiaste vrijwilligers is opgezet en wordt gehouden in het bosrijke Lochem. Iedereen is welkom en kan meedoen. Er zijn namelijk drie verschillende runs: de Family Run, Obstacle Run en Team Run.
Met touwklimmen, bandenslepen, modder, waterbakken en steile hellingen gaan deelnemers de strijd aan om alle obstakels te overwinnen. "Met deze run krijgt iedereen de kans om met elkaar een gezellige en ook uitdagende dag te beleven. Hoe leuk is het om elkaar te helpen, aan te moedigen en samen de obstakels te trotseren, om uiteindelijk de eindstreep te halen."

Dit evenement is dit jaar gekoppeld aan een goed doel: Specials Heroes. Starttijden en andere info zijn te vinden op de website. Daar kan men zich ook inschrijven.


www.graafobstaclerun.nl

Meer berichten